Soț și soție mor înecați. Mai mulți pescari au filmat și s-au întrecut în glume

221
Soț și soție mor înecați. Mai mulți pescari au filmat și s-au întrecut în glume - cadavruagigea11366613146-1403089030.jpg

Articole recomandate

Un bărbat care a filmat două persoane în timp ce se înecau în Jiu, în încercarea de a traversa râul cu două căruțe trase de un cal, a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de un tânăr care intervenise pentru salvarea celor doi și care era revoltat că acesta a asistat pasiv la incident.

Scena, extrem de dramatică, s-a petrecut sub privirile mai multor pescari. Unul dintre ei chiar a filmat si a facut tot soiul de glume, fara sa realizeze ca bietii oameni se înecau.

În imaginile filmate se poate vedea cum căruțele se dezmembrează, iar la un moment dat cele două persoane sunt ajutate de un tânăr de 24 de ani, care intervine de pe mal și lovește calul pentru a-l determina să tragă căruțele.

Ulterior, oamenii reușesc să dezlege calul din hamuri și să-l ducă pe malul celălalt al râului. Cei doi care se aflau în căruțe au reintrat apoi în apă pentru a recupera scândurile din căruțele dezmembrate. Femeia a fost luată însă de curenții puternici ai apei, ca și bărbatul care a încercat fără succes să o salveze.

Pescarii de pe mal, care le-au filmat pe cele două persoane în timp ce se înecau, au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii ISU Dolj, care i-au căutat pe cei doi, fără a-i găsi însă.

Căutările au fost reluate luni dimineață, când au fost găsite corpurile neînsuflețite ale celor două persoane, la aproximativ doi kilometri de locul în care fuseseră văzute ultima dată în apă.

Marți, jurnaliștii au discutat cu bărbatul care a făcut filmulețul respectiv, mergând pe malul Jiului, unde acesta le-a povestit cum a avut loc incidentul. La un moment dat, la fața locului a venit și tânărul de 24 de ani care, supărat că bărbatul nu a intervenit pentru salvarea celor două persoane decedate, a început să-l bată cu pumnii și cu picioarele.

În urma agresiunii, bărbatul de 30 de ani a depus plângere la Poliție împotriva agresorului, spunând că tânărul i-a spart și ceasul de la mână, și aparatul de fotografiat, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iunie 2014
Stire din Sport : MOARTE ȘOCANTĂ a unui MARE FOTBALIST
Pagina a fost generata in 0.4717 secunde