IGSU: În ultimele zile, salvatorii au fost supuși unei presiuni publice uriașe

151
IGSU: În ultimele zile, salvatorii au fost supuși unei presiuni publice uriașe - iiiii-1572117543.jpg
Angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost supuși în ultima perioadă "unei presiuni publice uriașe", în contextul în care este contestat modul în care au intervenit la incendiul de la Club Colectiv din urmă cu patru ani, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a IGSU.


"Istoria se repetă în fiecare an! În ultimele zile, salvatorii au fost supuși unei presiuni publice uriașe! De ce? Pentru că se contestă public modul lor de intervenție la incendiul din 30 octombrie 2015 și sunt acuzați pe nedrept de ascunderea unor probe. Să nu uităm eforturile pe care le-au depus și le depun zilnic pompierii, precum și miile de vieți salvate în fiecare an. Și ei sunt oameni! Îi vedeți la incendii, inundații, cazuri de prim ajutor, accidente, absolut în toate situațiile în care sunt solicitați. Credeți că ei merită asta?", se arată în mesajul publicat sâmbătă pe platforma de socializare.


Totodată IGSU le transmite un îndemn pompierilor. "Să vă purtați cu demnitate haina militară, să plecați în misiuni cu același curaj și determinare ca și până acum, să rămâneți o familie și să vă respectați nobilul scop in salvarea de vieți! Rămâneți fideli crezului vostru și fiți aproape de oamenii care au nevoie de voi!", punctează IGSU.


Publicația "Libertatea" a prezentat, joi, o înregistrare video cu primul echipaj ISU care a ajuns la locul tragediei de la Clubul Colectiv, filmarea având aproape 21 de minute. Jurnaliștii susțin că această înregistrare nu a fost făcută publică niciodată, fiind ținută "ascunsă" de către conducerea IGSU. 


Sursa: Agerpres.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8793 secunde