IMAGINI CAMERE SUPRAVEGHERE: Ce a făcut criminala de la metrou înainte de a o ucide pe tânără

1429
IMAGINI CAMERE SUPRAVEGHERE: Ce a făcut criminala de la metrou înainte de a o ucide pe tânără - criminalamagazin49698939408400-1513256601.jpg

Articole recomandate

Înainte să o împingă în ghearele morții pe tânăra Alina Ciucu, criminala de la metrou a avut un "ritual". Magdalena Șerban a intrat într-un magazin, iar ce a făcut acolo a fost surprins de camerele de supraveghere.

O femeie a avut parte de șocul vieții ei când a văzut la știri cine era criminala despre care vorbea toată țara. Magdalena Șerban fusese în magazinul său, cu doar câteva ore înainte să o ucidă pe Alina Ciucu. Potrivit spuselor ei, criminala de la metrou ar fi furat o băutură energizantă și s-ar fi ascuns într-un colț al magazinului unde a băut-o.

"Ieri, orele 17:00, criminala de la metrou a trecut mai întâi pe la mine pe la magazin, s-a ascuns în spate, într-un colț în care nu putea fi văzut decțt de cameră, a luat un Redbull, a băut și a pus cutia goală în vitrină...în scurt timp...Ucidea! Azi-dimineață, când am văzut poza la știri m-a șocat pentru că o reținusem de aseară după incident", a scris aceasta, pe pagina sa de Facebook.









Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0591 secunde