Urmarea falsei amenințări cu bombă: polițiștii vizionează camerele de supraveghere din zonă

962
Urmarea falsei amenințări cu bombă: polițiștii vizionează camerele de supraveghere din zonă - amenintarecubomba211359578463-1359632101.jpg
Autoturismul BMW X5, al afaceristului constănțean Walter Kaunz, ce a fost considerat, miercuri după-amiază, ținta unei posibile amenințări cu bombă, a fost verificat de specialiștii unui service auto. Comisarul șef Adrian Rapotan, șeful interimar al Poliției Constanța, a declarat că, având în vedere că la fața locului nu a fost găsit vreun material explozibil, s-a luat în considerat inclusiv posibilitatea ca mașina să fie ținta unui sabotaj. Specialiștii care au verificat-o nu au găsit nimic în neregulă.
 
"Femeia care a sesizat proprietarul este o persoană de bună credință, care l-a anunțat că în noaptea de vineri spre sâmbătă a văzut un individ care a stat câteva minute sub mașină, pârând că meșterește ceva. Noi urmează să analizăm camerele de supraveghere din zonă, în încercarea de a-l identifica", a afirmat polițistul.
 
De altfel, se ia în calcul, de asemenea, ipoteza ca suspectul să fi încercat să fure mașina, prin montarea unui sistem care, după ce proprietarul descuie autoturismul, împiedica încuierea lui. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : AMENINȚAREA CU BOMBĂ este falsă!
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Amenințare cu BOMBĂ pe Aeroportul OTOPENI!
Pagina a fost generata in 0.2388 secunde