IMAGINI GREU DE PRIVIT! OPC CONSTANȚA A MAI ÎNCHIS UN RESTAURANT, DUPĂ "JALEA" GĂSITĂ

5252

Articole de la același autor

Ne omoară cu zile! Asta putem spune despre mulți dintre comercianți. Nu e zi în care să nu auzim de mizeria găsită de OPC Constanța în unitățile de alimentație publică pe care le "vizitează". Condiții neconforme de păstrare și depozitare a alimentelor, hrană expirată, vase murdare, gunoaie laolaltă cu alimente, gândaci ... și lista poate continua. 


Încă o dovadă a acestui fapt a fost scoasă la iveală azi, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorilor au verificat Restaurantul PERLA DOBROGEI din Medgidia. Imaginile vorbesc de la sine...


UPDATE - Potrivit reprezentanților OPC Constanța, localul a fost închis temporar, până la remedierea problemelor, și amendat cu suma de 20 000 lei. De precizat că pe data de opt martie, s-a organizat o acțiune de îndrumare și consiliere tocmai cu scopul de a se evita recidiva unor astfel de situații, dar din păcate, în urma controlului de azi, se pare că situația s-a înrăutățit, în loc să se îmbunătățească, explică Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.735 secunde