Imagini șocante. CARNAGIU CU TREI MORȚI, după ce un tânăr s-a izbit cu BMW-ul "de Bulgaria" într-un microbuz

3258
2
Trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani au murit, iar alți doi au fost răniți, după ce șoferul unei mașini a derapat într-o curbă și a lovit un microbuz care circula regulamentar, în apropiere de Băile Herculane, în județul Caraș-Severin, a anunțat Poliția Caraș-Severin.

Din primele informații reiese că un tânăr în vârstă de 21 ani, din județul Mehedinți, care conducea un autoturism BMW înmatriculat în Bulgaria, pe drumul național 6, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, a derapat și a intrat pe contrasens, unde a lovit un microbuz ce tracta o remorcă.

"În urma accidentului a rezultat decesul pe loc al conducătorul auto de 21 ani și a două pasagere din autoturismul înmatriculat în Bulgaria, una cu vârsta de 15 ani, pasageră pe locul dreapta față, și una de 27 ani, pasageră pe bancheta spate, rănirea gravă a celei de-a patra persoane, în vârstă de 16 ani, pasager pe bancheta spate a aceluiași autoturism și rănirea ușoară a conducătorului auto de 25 ani, conducătorul microbuzului. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Județean din Drobeta-Turnu-Severin", se arată în comunicatul Poliției Caraș-Severin.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, notează realitatea.net

XXX


Sursa imaginilor din galerie: www.resita.ro



Comentează știrea

fsx
10 august 2016
tigani cu cazan cu numere de Bulgaria

Aveti grija in trafic atunci cand vedeti tigani cu cazane cu număr de Bulgaria, circulă beti sau drogați

TDK
10 august 2016
Cazan TeXas din care rasuna manele

Gata , am mai scapat de un cazan ugigas ! Pentru victime....nici un regret , stim cu totii ce fel de ''oameni''se afla in astfel de masini !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9239 secunde