Imagini șocante! CARNAGIU în județul CONSTANȚA! UN MOTOCICLIST ȘI ȘOFERUL UNEI MAȘINI, MORȚI! - Update

2920
12

Articole de la același autor

UPDATE - Potrivit primelor date, șoferul unui autoturism marca Dacia circula dinspre Medgidia către Valea Dacilor. La un moment dat, acesta a intrat în coliziune cu o motocicletă. Pompierii de la Medgidia au intervenit pentru a-l scoate pe șoferul Daciei care era prins între fiare, acesta fiind declarat decedat. Din păcate, motociclistul a avut aceeași soartă.


Polițiștii de la Rutieră au fost solicitați să intervină la intrare în localitatea Medgidia unde s-a petrecut un grav accident rutier. Din primele informații o persoană a murit și una este grav rănită. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ionut
10 august 2015
coleg de munca

Dumnezeu sa l ierte...

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Mihaela
10 august 2015
Accident la Medgidia

Dumnezeu sa-i odihneasca ! Sunt curioasa daca acea Dacie uzata si veche de peste 30 de ani a mai trecut in ultimii 20 ani pe la vreo statie de inspectie tehnic periodica, astfel incat sa fie verificata in mod real din punct de vedere tehnic. Sunt sigura ca Dacia avea grave probleme tehnice si de siguranta in premomentul accidentului. Trebuie facut ceva, astfel incat sa nu mai circule pe drumuri publice astfel de vehicule dezintegrate fizic si functional. Pacat, au murit 2 oameni !

Pintea
10 august 2015
Pacat

:La un impact frontal un motociclist nu are nici o sansa .Din pacate a murit inca un tanar .Se pare ca soferul rablei este vinovat de accident.Unii participanti la trafic nu inteleg ca un vehicul pe 2 roti este condus tot de o fiinta umana .Eu cand vad o motocicleta pe sosea incerc sa fiu atent la deplasarea sa si pastrez o distanta de siguranta fata de moped.Acum cateva zile un motociclist aflat in trafic a cazut de pe motocicleta la sensul giratoriu de la Oxford .in spate era un taxi.Motociclistul nu a avut nimic din contra si-a continuat drumul.Soferul de pe taxi a avea ceva distanta fata de motociclist,fapt ce i-a permis sa franeze in siguranta. Pentru cel care intra pe contrasens si curma alte vieti nu trebuie sa existe regrete .Dumnezeu sa-l odihneasca pe tanarul nevinovat caruia i-a fost curmata viata in mod dramatic.

jiji
10 august 2015
behhe

la cum arata moto, cel mai probabil avea peste 100. Cum sa-l vada moshu, daca venea cometa din alta galaxie?

dhh
10 august 2015
Pt pintea

Da, sunt conduse de niste fiinte umane, dar majoritatea n-au creier. Cateva exemple de logica de clasa a IV-a: daca mergi cu 130 prin oras si cu 200 in afara clar nu te vede nimeni si o sa sfarsesti ca un caine; schimbi banda de 5 ori in 100 de metri, iar vei sfarsi ca un caine; depasesti pe banda I prin ungiul mort iarasi vei sfarsi sub rotile masinii; faci curse si fite prin oras iarasi vei muri ca un sobolan, etc, etc, etc unii chiar o merita !

Patronii acestui sofer ar trebui exclusi din aceasta breasla.
10 august 2015
Soferu microbuzului CT.10.BVO Calarasi-Baneasa-Constanta nu are ce cauta ca sofer

Duminica acest inconstient, pardon sofer mergea cu 80 km/ora pe serpentinele de la Adamclisi, Deleni, in satele si comunele pe care le traversa. Cand drumul era drept mergea cu peste 100km/ora. Microbuzul era arhiplin. La un moment dat si-a aprins tigara si conducea doar cu mana dreapta. Apoi i-a sunat telefonul si tinea tel.cu dreapta si conducea cu mana stanga pe volan, tinand si tigara tot cu stanga. Nici o masina/jeep nu a putut sa-l depaseasca, el in schimb depasea tot.

Florica
10 august 2015
Castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

daniela
10 august 2015
Cautam colaboratori

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. infor****** trimiteti textul ,,info" la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate.In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

adi
11 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0392 secunde