Imagini șocante. MAȘINĂ IZBITĂ ÎN POD. DOI MORȚI și un rănit. Șoferul, preluat cu elicopterul SMURD

1211
Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineață, pe DN 17, pe raza localității Podirei. O camionetă marca Volkswagen în care se aflau trei persoane și care se îndrepta spre Beclean dinspre Bistrița a intrat într-o depășire, a derapat și a intrat într-un cap de pod, potrivit unor martori oculari. Accidentul a avut loc pe o ploaie torențială, carosabilul fiind umed, dar și pe fond de oboseală. Mașina aparținea firmei Euro Container din Săsarm, la care cei trei erau angajați, și venea de la Bacău, scrie timponline.ro


În ciuda manevrelor de resuscitare, unul dintre pasageri, cel care se afla în dreapta șoferului, a murit. La scurt timp, a fost declarat decesul și celui de-al doilea pasager, care stătea pe bancheta din spate. Florin Costin avea 30 de ani și era din Beclean, iar Dumitru Rodilă era din Breaza și avea aceeași vârstă.


Pentru șoferul de 23 de ani din Nimigea, Alin Berar, care are traumatism cranio-cerebral, toracic și multiple leziuni la membre, dar este conștient, a fost chemat elicopterul SMURD, care să îl transporte la Târgu Mureș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.631 secunde