IMAGINI ȘOCANTE! PATRU TINERI AU MURIT DE PAȘTE, ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT RUTIER

3782
IMAGINI ȘOCANTE! PATRU TINERI AU MURIT DE PAȘTE, ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT RUTIER - accidenttelciu119313400-1492412415.jpg

Articole recomandate

Patru tineri cu vârste între 18 și 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost rănit, în noaptea de duminică spre luni, într-un grav accident rutier produs în Bistrița-Năsăud, unde șoferul de 18 ani al unui autoturism BMW înmatriculat în Italia a pierdut controlul volanului, mașina izbindu-se de un stâlp de electricitate, scrie timponline.ro.




Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Telciu spre Fiad și a fost anunțat prin 112 la ora 00.32, iar la fața locului au fost trimise două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, au anunțat reprezentantii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud.




Potrivit sursei citate, inițial au fost anunțate trei victime rămase încarcerate într-un autoturism care a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea șoselei, dar echipajele de intervenție au găsit cinci victime încarcerate, dintre care patru erau inconștiente. 


"Cele patru victime, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani, au fost scoase și predate echipajelor medicale. Două dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viața, iar pentru celelalte două au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, după mai bine de 45 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite să constate decesul celor patru victime, la locul accidentului. A cincea victimă, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost scoasă prin luneta autoturismului, conștientă, cu leziuni și traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat pe tânăr la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare", a precizat ISU Bistrița-Năsăud.




Intervenția echipajelor de salvatori a fost îngreunată de faptul că stâlpul și firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului și pe șosea.

Potrivit Mesagerul de Bistrița-Năsăud, mașina implicată în accident era un BMW înmatriculat în Italia și condus de un tânăr de 18 ani din Sighet.

"Veneam de la o petrecere, eram băuți. Nu-mi amintesc cum ne-am izbit de stâlp…", a spus tânărul de 16 ani care a scăpat cu viață.

Cele patru persoane care au murit în accident sunt șoferul de 18 ani, alături de alți trei tineri din Telciu, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5675 secunde