IMAGINI TERIFIANTE! DOI MORŢI, LA CONSTANŢA, după ce maşinile în care se aflau au intrat în coliziune. RESTUL VICTIMELOR, LA SPITAL!

1203

Articole de la același autor

UPDATE - Un şofer şi un pasager din maşinile implicate în accident au murit. La faţa locului, salvatorii de la ISU Constanţa au mai găsit două victime, una dintre ele cu politraumatisme, ambele fiind transportate la spital pentru îngrijirile medicale necesare. (Este vorba despre o femeie şi un minor de 13 ani).


Primul autoturism a intrat în coliziune cu al doilea autoturism, în timp ce amebele se deplasau pe DJ226. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului şi a pasagerului dreapta faţă şi rănirea gravă a pasagerului spate tot din cel de-al doilea autoturism şi rănirea uşoară a şoferului primului autoturism. 


xxx


Un accident rutier s-a petrecut, azi, la Corbu, lângă moară. 


Din primele informaţii, coliziunea a avut loc între două autovehicule, rezultând trei victime, dintre care două încarcerate. Se acţionează cu mai multe autospeciale, inclusiv cu descarcerarea, pentru scoaterea persoanelor dintre fiarele maşinilor.






UPDATE. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a transmis următoarele informații: „Astăzi, în jurul orei 8:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, în localitatea Corbu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de o femeie de 42 de ani, respectiv un bărbat, de 66 de ani. În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, a pasagerului din față de 44 de ani și rănirea gravă a pasagerului din spate de 15 ani, toți din cel de-al doilea autoturism. Totodată a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto din primul autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6798 secunde