IMAGINI VIDEO COMPROMIȚĂTOARE I-AU FĂCUT VIAȚA UN CALVAR! Tânără din Constanța, apel disperat către polițiști

6479
IMAGINI VIDEO COMPROMIȚĂTOARE I-AU FĂCUT VIAȚA UN CALVAR! Tânără din Constanța, apel disperat către polițiști - retinut1498146895-1506667585.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de șantaj și violare a vieții private, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din orașul Techirghiol, bănuit de comiterea faptelor.


Astfel, la data de 26 septembrie, o femeie în vârstă de 29 de ani, din orașul Techirghiol, a sesizat faptul că, fostul concubin a amenințat-o cu publicarea pe internet a unei înregistrări video compromițătoare.


Polițiștii constănțeni, sub coordonatrea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din municipiul Constanța, reținându-l pe bărbatul în cauză, care a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar astăzi, urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3488 secunde