Polișiștii constănțeni descoperă tot mai mulți șoferi fără permis. "Aceștia se aleg cu dosar penal"

291
Polișiștii constănțeni descoperă tot mai mulți șoferi fără permis.

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri spun că destul de multe persoane se încumetă să se urce la volan, fără a poseda permis de conducere. Din păcate, acesta este și motivul multor accidente.


Astfel, la data de 26 septembrie, orele 23.50, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța, Postul de Poliție Cumpăna, l-au depistat pe D.E., în vârstă de 21 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe șoseaua Constanței din localitatea Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 26 septembrie, orele 12.45, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa, Postul de Poliție Dobromir, l-au depistat pe S.E., în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bisericii din localitatea Dobromir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


De asemenea, la data de 26 septembrie, orele 09.45, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Seimeni, l-au depistat pe I.G., în vârstă de 44 de ani, din localitatea seimenii Mici, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Principală din localitate, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


În toate cauzele au fost întocmite dosare penale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2443 secunde