Video Imaginile dezastrului / Explozie puternică într-un bloc din CONSTANȚA. PATRU VICTIME. Zeci de persoane evacuate / Foto și Video

2452
3

Articole de la același autor

UPDATE - Valentin Șincu, bărbatul care ar fi produs deflagrația de la blocul LV41, situat pe strada Partizanilor a fost găsit de polițiști în spatele magazinului Cora. Acesta a fost transportat la spital, unde va rămâne internat.
 

UPDATE - Administratorul blocului în care locuiește bărbatul în apartamentul căruia s-a produs explozia spune că acesta avea datorii mari la întreținere. De fiecare dată când îi cerea banii, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, amenința că se va sinucide. Mai mult, vecinii acestuia spun că și în cursul zilei de ieri a amenințat că va încheia socotelile cu viața. Proprietarul este cunoscut ca având probleme cu băutura, iar în aceste momente este de negăsit. Martorii spun că l-ar fi văzut, la puțin timp după producerea deflagrației, alergând pe casa scării, în flăcări.
 


UPDATE - În urma incendiului provocat de o butelie, patru persoane au ajuns la spital. O persoană prezintă arsuri pe brațe, în timp ce alte trei au fost intoxicate cu fum. De asemenea, militarii de la ISU Dobrogea au evacuat 30 de persoane, iar 16 apartamente au fost inundate cu fum. 
Apartamentul în care s-a produs explozia a fost distrus complet. La fața locului s-au deplasat două autospeciale ale pompierilor, o autoscară și o ambulanță SMURD. 
Cauza incendiului este acumularea de gaze de la o butelie defectă, care nu era racordată la aragaz. În momentul în care au pătruns în apartament, pompierii nu au găsit nici o persoană. 


Pompierii militari au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, despre explozia unei butelii în municipiul Constanța, pe strada Partizanilor.  

Comentează știrea

gratiela
25 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6394 secunde