Îmbrăcăminte și încălțăminte "de fițe" vândute la colț de stradă în Mangalia

337
1
Sâmbătă seară, în jurul orei 21:00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe faleza din Mangalia, în dreptul terasei restaurant "Bistro Faleză", a observat două persoane care opreau trecătorii din zonă și încercau să le ofere spre vânzare mai multe obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte inscripționate cu mărci înregistrate.

În urma controlului efectuat asupra bagajelor, jandarmii au descoperit zece tricouri inscripționate "Adidas", nouă perechi teniși "Puma", trei perechi de încălțăminte sport "Nike"; o pereche de încălțăminte "Lacoste", patru șorturi "Adidas".

Persoanele în cauză, Vasile C., de 31 de ani și Vasile S., de 26 de ani, din Tecuci, și bunurile au fost predate la sediul Poliției Mangalia unde s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii faptei de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

bobo
15 iulie 2012
sunt oamenii lui

RADU CRISTIAN, INCEPE SA RECUPEREZE DIN MOCANGEALA DATA IN MANGALIA IN CAMPANIILE ELECTORALE(SURSE: A BAGAT 3 MILIOANE DE EURO, VA DATI SEAMA CAT VREA SA TRAGA ACUM????...)

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Un car alegoric a luat foc, în Mamaia
Pagina a fost generata in 1.6033 secunde