Mobilizare generală, azi-noapte, la Vama Veche, pentru găsirea unei genți!

299
Mobilizare generală, azi-noapte, la Vama Veche, pentru găsirea unei genți! - meliebiancomaurissacarryallmesse-1342342164.jpg
 Sâmbătă noapte, în jurul orei 3:00, o tânără de 26 de ani, din București, a alertat Poliția prin 112 reclamând că i-a dispărut o geantă de culoare maro, din fața terasei "La Stuf", din Vama Veche.

Un echipaj de jandarmi care s-a deplasat la fața locului a vorbit cu tânăra, aceasta descriind modelul de geantă și obiectele care se aflau în interior. După două ore de căutări, la aproximativ 50 de metri de locul sesizat, sub un șezlong, militarii au găsit geanta, în care se aflau cheile de la mașină și carduri bancare. Toate bunurile au fost predate pe bază de proces verbal părții vătămate.

Pentru găsirea poșetei au fost mobilizate un echipaj de jandarmi alcătuit din șase militari, precum și celelalte patrule de ordine publică din Vama Veche. Maria O. le-a mulțumit jandarmilor constănțeni pentru operativitate și a trimis o scrisoare de mulțumire conducerii IJJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Un car alegoric a luat foc, în Mamaia
Pagina a fost generata in 1.6655 secunde