Impact neobișnuit în zona Brick

1083
2

Articole de la același autor

Un copil de 11 ani, din Constanța, a ajuns la spital după ce s-a lovit de un autobuz al RATC în timp ce încerca să traverseze strada, în fugă, pe marcajul pietonal. Autobuzul era într-o coloană de mașini, iar copilul, din câte se pare, se uita în urma sa când a vrut să traverseze strada în fugă.
Polițiștii de la Rutieră spun că Gheorghe Bojan, de 52 de ani, din Valu lui Traian, care conducea un autobuz MAZ, cu numărul de înmatriculare CT-07-XLZ, pe strada Eliberării, ajungând la intersecția de acces din zona pieței Brick, a oprit pe marcajul pietonal, fiind în coloană de mașini. În acel moment, Ruben Lucian T., de 11 ani, din cauza neatenției, dorind să traverseze strada în fugă, s-a lovit de ușa din mijloc a autobuzului.
Deși rănit, minorul a fugit, prezentându-se, ulterior, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, însoțit de mama sa, unde medicii au constatat că are o contuzie la cot și alta la genunchiul drept.
Chiar și așa, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Regulamentul rutier spune că mașinile nu au voie să staționeze pe marcajele pentru pietoni și că acestea trebuie să fie libere pentru circulația cetățenilor.

Comentează știrea

CONUNISTU'
28 septembrie 2011
POLITISTII STIU CE ESTE "STATIONAREA" ?!

Politisti tampiti. Autobuzul circula in coloana si coloana s-a oprit. Normal ca autobuzul s-a oprit si el ca doar nu era sa se urce pe masina din fata ca sa poata eliberea trecerea de pietoni. Atunci de unde notiunea de stationare. Au uitat politistii ca stationare se cheama oprirea pentru mai mult de 5 minte intr-un loc?!E drept ca un copil s-a lovit de autobuz, din neatentie si din lipsa de asigurare, dar nu e vina soferului, mai ales ca aceasta s-a intamplat in dreptul usii din mijloc, deci autobuzul depasise cu jumatate din lungimea sa trecerea de pietoni, ceea ce implicit confirma ca la momentul in care autobuzul a ajuns la trecere, aceasta era libera si pertmitea circulatia. Cum dracu gasesc panaramele aste de politisti vina soferului ?!Ar trebui dati in judecata si pentru abuz in serviciu si soferul sa ceara si daune morale de la ei.

elena
28 septembrie 2011
Hai la seminte

tu nu intelegi ca n-ai voie sa stationezi pe trecere?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Lovită în plin de un TIR
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu mașina
Pagina a fost generata in 1.1998 secunde