Accident rutier mortal în județul Constanța

Impact nimicitor: un mort și doi răniți grav!

608
1
Impact nimicitor: un mort și doi răniți grav! - accident-1350488143.jpg
O persoană a murit, ieri dimineață, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul care leagă localitățile Siliștea și Țepeș Vodă.


Tragedia s-a petrecut în jurul orei 10, pe DJ 224, când Vasile Țigănuș, de 59 de ani, care conducea un autoturism dinspre Siliștea spre Țepeș Vodă, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat în afara drumului.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul din dreapta față au fost răniți, pe când pasagerul aflat pe bancheta din spate a autoturismului, Vasile Filimon, de 58 de ani, a decedat pe loc. Șoferul care a produs tragedia s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vă-tămare corporală din culpă. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : A murit lovită de patru mașini!
Pagina a fost generata in 0.4633 secunde