În atenția șoferilor! Drum plin de gropi, în reabilitare totală

466
În atenția șoferilor! Drum plin de gropi, în reabilitare totală - 66716084127934116222119722796997-1562743081.jpg

Articole recomandate

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a semnat contractul de EXECUȚIE pentru reabilitarea și modernizarea drumului către Corbu, Platforma Industrială Midia - Năvodari, cale de acces către nordul județului Constanța și Delta Dunării.


Firma contractantă lucrează deja la partea de proiectare, urmând ca de luna viitoare să fie aduse utilajele și să înceapă lucrările.

Având în vedere că lucrările vor fi de amploare, vom comunica în timp util toate restricțiile de circulație, astfel încât disconfortul creat participanților la trafic să fie cât mai mic.

Drumul va fi reabilitat și modernizat pe 4 benzi, fiind prevăzut cu piste de bicicliști moderne pe o parte și pe alta a șoselei, cu elemente de siguranță rutieră Totodată, în orașul Năvodari se vor monta 36 de stații de autobuz moderne - multimodale (autobuze si biciclete), cu panouri de informare, urmând a se executa, prin același proiect 7,2 km de noi piste de bicicliști în diferite zone ale orașului, cu 2 sensuri de circulație.

Valoarea finală a proiectului este de 4,8 milioane euro. Investiția este finanțată din fonduri comunitare, în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4588 secunde