Centrul Medical, inaugurat la Năvodari. "Este cea mai importantă investiție"

1215

Articole de la același autor

Primăria orașului Năvodari a predat către Spitalul Județean Constanța, în prezența președintelui CJC Horia-Marius Țuțuianu, clădirea în care va funcționa Centrul Medical Multifuncțional. Imobilul a fost renovat și modernizat de Primăria Năvodari, investiția ridicându-se la suma de 4 milioane de lei, fonduri din bugetul local. 


Astfel, administrația publică locală din Năvodari și-a îndeplinit cu succes obligațiile, clădirea intrând în administrarea Spitalului Județean Constanța, care se va ocupa, prin Consiliul Județean, de dotarea și achiziția aparaturii necesare, precum și de obținerea avizelor pentru funcționarea specialităților medicale.


După finalizarea acestei ultime etape, năvodărenii, muncitorii de pe platformele industriale ale orașului, precum și turiștii vor putea beneficia de servicii medicale de calitate, în specializările de pediatrie, cardiologie, stomatologie de urgență, neurologie, medicină internă, mică chirurgie, boli de nutriție, dermatologie, imagistică și radiologie, laborator de analize medicale, unitate de primiri urgențe.


 "Este cea mai importantă investiție a orașului Năvodari. Acest Centru Medical Multifuncțional va veni în sprijinul locuitorilor orașului și nu doar, care vor găsi aici servicii și asistență medicală de calitate. Este o necesitate de ani de zile a orașului, iar acum am găsit cele mai bune soluții pentru a rezolva această problemă. Totodată, am găsit tot sprijinul și bunăvoința președintelui Horia Țuțuianu, fără de care, trebuie să recunosc, mi-ar fi fost imposibil să demarez acest proiect. Greul de-abia de acum încolo începe, când Spitalul Județean și Consiliul Județean vor trebui să facă funcțional acest Centru, să asigure echipamentele și dotările la cele mai înalte standarde, dar sunt convins că acest lucru se va întâmpla în scurt timp", a declarat primarul Florin Chelaru.


Protocolul de predare, numire al clădirii Centrului Medical a fost semnat de către primarul Florin Chelaru și directorul Spitalului Județean Constanța, dr. Cătălin Grasa.


"În perioada următoare vom demara procedurile de dotare cu echipamente medicale și mobilier, autorizare și avizare. Îmi doresc ca licitațiile pentru echiparea centrului să nu fie întârziate din cauza contestațiilor, iar demersurile specifice să se deruleze fără sincope. Mulțumesc primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru și întregii sale echipe pentru efort și implicare. S-a lucrat contra cronometru, dar consider că este un proiect vital pentru comunitatea noastră. Îmi doresc să îl inaugurăm cât mai repede posibil pentru ca pacienții din Năvodari și cei din nordul județului să poată beneficia de serviciile acestui centru. Sănătatea este o prioritate", a spus președintele Cosniliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde