În ghearele brutei! Sechestrată și bătută de fostul iubit

313
1
În ghearele brutei! Sechestrată și bătută de fostul iubit - in-1443719264.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Murfatlar, a ajuns în fața anchetatorilor după ce și-a sechestrat fosta iubită și a bătut-o. Vasilică Niță nu a putut accepta că adolescenta l-a părăsit și, pentru că aceasta a refuzat să se întoarcă la el de bună voie, s-a decis să o aducă cu forța. A pus la cale un plan de a o sechestra și, cu ajutorul unui amic, de 17 ani, l-a pus în aplicare.

Miercurea trecută, complicele său a contactat-o pe fosta iubită și i-a spus că Niță a avut un accident rutier și este internat în spital. Șocată de vestea primită, tânăra a acceptat să meargă la spital să își vadă fostul iubit.

"Inculpatul minor i-a facilitat, spre surprinderea persoanei vătămate, întâlnirea cu inculpatul Vasilică Niță, care se afla la intersecția străzii Labirint cu bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța. Aici, persoana vătămată a fost determinată să urce în autoturismul marca Ford cu numărul de înmatriculare 1038-GGS, aparținând inculpatului Vasilică Niță, care l-a condus pe traseul Constanța - DN3 - Valu lui Traian - Murfatlar, fiind împiedicată cu sprijinul inculpatului minor B.C.I., dar și prin limbajul agresiv și comportamentul violent manifestat de inculpatul Niță să coboare din autoturism", a declarat procuror Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Adolescenta a fost dusă la marginea unei liziere de pădure de la ieșirea din localitatea Murfatlar spre Ciocârlia. Acolo, Niță a bătut-o fără milă și apoi a dus-o la domiciliul lui. Individul a sechestrat-o, iar a doua zi, într-un moment de neatenție, adolescenta a reușit să fugă. Fata a cerut ajutor și a mers direct la poliție, unde a depus o plângere.

Reținuți pentru lipsire de libertate

Fata a fost escortată la Serviciul de Medicină Legală și, în urma examinării, s-a stabilit că are nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor suferite.

Oamenii legii au pornit o anchetă și au dat de urma suspectului, dar și a complicelui său. Pe numele lui Vasile Niță, anchetatorii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal în formă continuată și lovire sau alte violențe în formă continuată, iar complicele său este cercetat pentru complicitate la lipsire de libertatea în mod ilegal.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar ieri, au ajuns în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Comentează știrea

Crina
4 octombrie 2015
De ce suntem vazuti peste tot!

De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected] sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8563 secunde