În toiul nopții, s-au trezit cu un tâlhar periculos în gospodărie!

221
În toiul nopții, s-au trezit cu un tâlhar periculos în gospodărie! - intoiulnoptiisautrezitcuuntalhar-1398704882.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a apelat la Serviciul unic de urgență 112, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, pentru a reclama că a surprins un individ în timp ce încerca să-i spargă magazinul alimentar. A încercat să-l rețină pe suspect, dar acesta a devenit violent, l-a lovit, a spart și un geam, după care a fugit pe stradă. În zonă a ajuns, după puțin timp, un echipaj al Secției 1 Poliție, iar suspectul a fost prins și identificat ca fiind Amet Perușa, de 29 de ani, din comuna Adamclisi. 


În cadrul cercetărilor, anchetatorii de la Biroul de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Con-stanța, în atenția cărora a ajuns cazul au stabilit că individul a pus ochii pe magazinul alimentar, cu gând să se aprovizioneze cu ceva produse. Motiv pentru care, în noaptea respectivă, în jurul orei 23,00, a sărit gardul în curtea alăturată, cu gând să intre în magazin pe o ușă laterală. Ulterior, a forțat ușa de acces în garaj, apoi a unei magazii și a alimentarei, fiind auzit de proprietarii imobilului - care sunt și deținătorii magazinului! 


El a fost reținut și dus în fața magistraților Judecătoriei Constanța, care au dispus arestarea lui pre-ventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie. 


De altfel, se impune menționat că nu este prima dată când suspectul comite fărădelegi! Din contră, este un vechi client de-al oamenilor legii, el fiind anchetat, încă din adolescență, pentru tâlhării, vătămare corporală și chiar lipsire de libertate. De altfel, Amet Perușa a ieșit din închisoare în urmă cu trei săptămâni, unde s-a aflat timp de șapte ani, executând o condamnare pentru lipsire de li-bertate. Potrivit oamenilor legii, de când s-a eliberat, bărbatul a dormit prin clădiri părăsite de prin municipiul Constanța, îngroșând rândurile așa numiților oameni ai străzii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde