ÎN "ZBOR" PRIN CONSTANȚA! CUM A FOST SANCȚIONAT DE POLIȚIȘTI UN ȘOFER TERIBILIST

381
1
ÎN
În dimineața zilei de 05 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au executat o acțiune pe DN 2A (Constanța-Hârșova), în zone unde limita de viteză este de 100 km/h, pentru combaterea vitezei excesive. Au fost constatate 19 încălcări grave ale normelor rutiere privind viteza de deplasare a vehiculelor, cea mai mică viteză sancționată fiind 141 km/h, iar cea mai mare 200 km/h.

Valoarea sancțiunilor contravenționale a fost de 23490 lei, fiind aplicate și 42 de puncte de penalizare. Au fost reținute 12 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Astfel, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Zăvoaia - județul Brăila, a condus un autoturism pe DN 2A (kilometrul 190), fiind surprins cu 200 km/h. In astfel de cazuri, polițiștii ridica permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioada de 90 de zile și aplica o sancțiune contravențională de 1305 lei.

Conducătorul auto din Brăila surprins la volan cu 200 de km/h conducea un Volkswagen cu numere provizorii.

Comentează știrea

okila
6 iunie 2017
radare

as vrea sa intreb :zona supravegheata de politie era delimitata cu pancarde ,,atentie radar " ? sau s-a actionat ..la panda

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1284 secunde