Înaintări în grad la Jandarmeria Constanța

666
Ieri, prin ordin al ministrului Administrației și Internelor, respectiv al Inspectorului Șef, cinci ofițeri și 128 de subofițeri din Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța " Mihail Kogălniceanu" și 14 ofițeri și 56 de subofițeri din Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța au fost înaintați, la termen, în gradul următor.

La festivitate, au participat prefectul județului Constanța, Bogdan Huțucă, personalități publice locale din mediul administrativ și economic, vicepreședintele Comisiei Senatoriale de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, Nicolae Moga, oficiali consulari și reprezentanți ai structurilor MAI și MApN, din județul Constanța.

De asemenea, cu ocazia Zilei Inspecto-ratului de Jandarmi Județean Constanța "Mihail Kogălniceanu", pentru merite deosebite și pentru rezultate bune în îndeplinirea misiunilor au fost recompensați cu diplome de merit următorii: mr. Adrian Popa, cpt. Adrian Oprea, cpt. Adrian Pindic, cpt. Leontin Rădulescu, cpt. Constantin Murariu, cpt. Marius Daniel Presură, lt. Bogdan Gheorghe, plt. maj. Ștefan Moraru, plt. Tudorel Fugaru, plt. Marian Duicu, plt. George Sprîncenatu, plt. Mihai Constantin Stoica, plt. Cătălin Costea. De la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța au fost recompensați 21 de jandarmi cu diplome de merit.

v v v

Tot ieri, dar la sediul Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă, a avut loc ceremonialul de avansare în gradul următor, la expirarea stagiului minim în grad, a cinci ofițeri și 30 de subofițeri care au îndeplinit condițiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

Ceremonialul militar a început cu intonarea Imnului de Stat și arborarea Drapelului Național al României, după care s-a dat citire ordinelor ministrului Administrației și Internelor, Ioan Rus, și ale comandantului unității.

Activitățile au fost coordonate și conduse de către comandantul unității, colonel Marian Axente. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6588 secunde