Ziua Mondială Fără Fumat sărbătorită de jandarmul Costel Gheorghiță pe bicicletă

319
1
Plutonierul major Costel Gheorghiță de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța va participa mâine, 31 mai, la cea de-a IV-a ediție a "Marșului sănătății pe biciclete-Antifumat", marș desfășurat cu ocazia Zilei Mondiale Fară Fumat.

Subofițerul a participat și anul trecut la acest eveniment care s-a desfășurat pe itinerariul Constanța - Ovidiu și retur.

Începând din anul 2008, când și-a redescoperit pasiunea pentru mersul pe bicicletă, subofițerul parcurge de trei ori pe săptămână distanța dintre Năvodari - Gara Constanța și retur, aproximativ 45 de kilometri. Totodată, în anul 2010, acesta și-a cumpărat o bicicletă semi-profesionistă și echipament din dotarea cicliștilor.

În acest an, startul se va da din fața Sălii Sportului, pe traseul Mircea cel Bătrân - b-dul Mamaia - stațiunea Mamaia, (ultimul sens giratoriu) retur - b-dul Alexandru Lăpușneanu - Parcul Tăbăcăriei, zona City Park Mall.

Acest marș își propune promovarea unui stil de viață sănătos în rândul cetățenilor, în special al tinerilor, pentru conștientizarea efectelor dăunătoare ale tutunului, alcoolului și substanțelor halucinogene, dar și protejarea mediului înconjurător prin promovarea mijloacelor de deplasare nepoluante.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment, un echipaj de jandarmi va asigura ordinea publică pe tot parcursul traseului, spune maiorul Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al IJJ Constanța. 

Comentează știrea

Fonduri UE
30 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde