Boagiu: Venirea USL la guvernare, un furt de putere

402
2
Boagiu: Venirea USL la guvernare, un furt de putere - boagiu-1338363902.jpg
Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, apreciază că venirea USL la guvernare este un furt de putere și destabilizează, din punct de vedere economic, România.

De asemenea, Boagiu a precizat, la B1 Tv, că PDL nu a renunțat la ideea depunerii unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

"N-am renunțat la depunerea moțiunii de cenzură, nici măcar nu a fost depusă, a fost doar ideea unui coleg de-al nostru. De la acest furt de putere asistăm la destabilizarea României. Ar fi cea mai mare greșeală să contribuim alături de Victor Ponta la destabilizarea României", a menționat pedelista.

Acesta a subliniat că partidul său s-a sacrificat politic pentru stabilitatea României iar, acum, USL distruge toată munca depusă de fostele guverne. "Ceea ce se întâmplă este alarmant, noi ne-am sacrificat politic timp de trei ani pentru acest obiectiv. Moțiunea de cenzură nu este acum un lucru oportun", a conchis Boagiu. 

Comentează știrea

Fonduri UE
30 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

NRG Park
30 mai 2012
S-a deschis cel mai mare teren de paintball din Constanta, la Maritimo!

S-a deschis cel mai mare teren de paintball din Constanta - www.facebook.com/NRGPark sau www.nrg-park.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3345 secunde