Jandarmii au acționat, azi-noapte, pentru prinderea unor hoți din interiorul unei societăți

354
1
Aseară, în jurul orei 23,30, un echipaj de jandarmi a fost solicitat prin dispeceratul Secției 5 Poliție, pentru a se deplasa pe b-dul Aurel Vlaicu nr. 2, pentru prinderea unor persoane care au pătruns în incinta unei societăți comerciale de unde sustrag mai multe bunuri. Echipajul auto care s-a deplasat imediat la fața locului a observat patru persoane care au ieșit din interiorul societății și încărcau într-un autoturism Volkswagen, staționat la 10 m de poarta de acces, cabluri electrice.

La vederea jandarmilor, cele patru persoane au fugit, reușindu-se prinderea unei singure persoane, Lucian Ilie B., de 23 de ani, din Constanța.

Partea din spate și portbagajul autoturismului erau pline de cabluri cu insercție de cupru. Persoana în cauză, autoturismul și bunurile aflate în interior au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției 5 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Fonduri UE
30 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3463 secunde