Video Focuri de armă pentru prinderea unor "haiduci"

733
Focuri de armă pentru prinderea unor
O urmărire ca în filme, cu focuri de arme a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în vecinătatea stației de pompare a apei Făclia, aflată în apropierea Autostrăzii Soarelui, pe tronsonul Cernavodă - Medgidia, în prezent în construcție.

În jurul orei 22,00, jandarmii din Medgidia au fost sesizați că mai mulți indivizi devastează stația, mai mult ca sigur pentru a sustrage bunurile din fier. Militarii au ajuns destul de repede la fața locului, iar la vederea lor, s-a auzit cum cel care stătea de pază a dat alarma: "Fugiți, că vin jandarmii!". Suspecții s-au înghesuit în două autoutilitare Ford Tranzit, albe, care au început să demareze. Pentru a-i convinge pe indivizi să renunțe la fugă, jandarmii i-au somat verbal, după care au tras și un foc de avertisment, în plan vertical. În zadar, însă. Ba din contră, una din dube a pornit în viteză spre grupul de jandarmi, astfel că unul dintre militari a tras un foc în direcția mașinii.

Șoferul a virat brusc stânga, a lovit un mal de pământ și s-a blocat pe puntea din spate. După cum au evidențiat cercetările ulterioare, glonțul a lovit partea stânga față, la aproximativ 50 de centimetri sub parbriz. Nici cea de-a doua mașină nu a reușit să ajungă prea departe, căci s-a lovit de o țeavă metalică și nu a mai pornit.

Suspecții, în schimb, s-au făcut nevăzuți în noapte. Jandarmii au reușit să-l prindă doar pe unul dintre ei, identificat ulterior ca fiind Cristea Ribigeanu, de 47 de ani, din Medgidia. Cazul a fost preluat de Poliția Medgidia, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru identificarea și celorlalți hoți. Nu le este greu, au arătat oamenii legii, căci în graba lor, suspecții au scăpat pe câmp acte și telefoane mobile, în baza cărora au fost identificați. Mai mult, în mașini au fost găsite "ustensilele" pentru furat componente de fier, bunurile furate și topoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1615 secunde