Concurs Ca-n filmele cu proști - patru hoți au furat șase lei!

520

Articole de la același autor

Au vrut să profite de neatenția unei femei și să o jefuiască, dar au ajuns pe mâna polițiștilor. Este vorba de patru indivizi din Constanța, surprinși în flagrant în timp ce încercau să fure o poșetă.

Potrivit oamenilor legii, joi după-amiază, cei patru indivizi au obser-vat o autoutilitară parcată la inter-secția străzilor I. C. Brătianu și Dezrobirii, lăsată cu portierele descuiate, iar înăuntru o poșetă. Aceștia au furat poșeta și s-au grăbit să se urce într-un taxi. În acel moment au fost surprinși pe oamenii legii, care îi urmăriseră. Au încercat să arunce poșeta pe geam și să se facă nevăzuți, dar nu au mai reușit.

Suspecții au fost reținuți și identificați ca fiind Salim Iașar, Arcin Mustafa, Șaban Sevghilim și Demir Selcin. La verificarea poșetei s-a constatat că întreaga tărășenie a fost pentru câteva bonuri valorice și, nici mai mult nici mai puțin decât … 6 lei!

Cei patru suspecți au fost reținuți pentru furt calificat, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea lor preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4216 secunde