Încă o persoană plasată sub control judiciar în cazul capturii milioanelor de comprimate

133
Încă o persoană plasată sub control judiciar în cazul capturii milioanelor de comprimate - persoana-retinuta-captura-capsul-1707842394.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus măsura controlului judiciar faţă de o a treia persoană cercetată penal în dosarul capturii record de peste 5,2 milioane de comprimate cu substanţe dopante.


Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de procurori, inculpatul M.C. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de fabricarea, producerea, experimentarea, prepararea, procesarea, transformarea, oferirea, distribuirea, vânzarea, punerea în vânzare, administrarea, livrarea cu orice titlu, trimiterea ori alte operaţiuni privind circulaţia substanţelor dopante cu grad de mare risc şi a produselor care conţin substanţe dopante cu grad de mare risc.


Pe perioada controlului judiciar, de 60 de zile, inculpatul are obligaţia de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului ce a dispus măsura.


"În concret, în urma efectuării unei percheziţii domiciliare într-un imobil din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, în cauza privind pe inculpaţii E.C.I. şi R.D., s-a stabilit că inculpatul M.C. a depozitat şi a deţinut în vederea comercializării, la data de 11.02.2024, 24.417 cutii cu 11 tipuri de produse farmaceutice, dintre care 9 conţinând substanţe dopante de mare risc", reiese din comunicat.


La sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat a fost arestat preventiv şi o femeie a fost pusă sub control judiciar, după ce poliţiştii au descoperit, în urma unor percheziţii efectuate în Constanţa şi Năvodari, peste 5,2 milioane de comprimate şi 50.000 de fiole cu substanţe dopante, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, în cauză fiind reţinute iniţial două persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7021 secunde