Încă o primărie, în vizorul DNA. Locuința edilului, percheziționată

302
2
Încă o primărie, în vizorul DNA. Locuința edilului, percheziționată - perchezitii-1435558347.jpg

Articole recomandate

Percheziții DNA au loc, în această dimineață, la sediul Primăriei Brașov, la casa primarului George Scripcaru, la sediile mai multor firme și locuințele mai multor oameni de afaceri din oraș. 


Primarul Brașovului, George Scripcaru, este acuzat de abuz în serviciu și de favorizarea unei firme pentru a utiliza și distribui resursele și activele CET Brașov, informează Realitatea TV.

Prejudiciul în acest caz s-ar ridica la aproximativ 1 milion și jumătate de lei. Mai mult, primarul Brașovului este acuzat că ar fi prejudiciat cu 26 de milioane de lei firmele concurente, pe care le-ar fi dezavantajat.



Comentează știrea

rodica
30 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

assnum5uf2u6
11 aprilie 2016
b17l2hq3

viagra

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3799 secunde