Percheziții la spitale și societăți comerciale din Ialomița și Tulcea

129
Percheziții la spitale și societăți comerciale din Ialomița și Tulcea - perchezitii-1434351665.jpg

Articole recomandate

Au loc percheziții la această oră la mai multe spitale și societăți comerciale din județele Tulcea și Ialomița. Sunt căutate persoane suspectate de abuz în serviciu și fals intelectual, potrivit Digi24.ro.


La această oră, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 9 percheziții, în două județe, la persoane bănuite de abuz în serviciu și fals intelectual, anunță Poliția Română.

"Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 9 percheziții, în județele Ialomița și Tulcea, la sediile unor societăți comerciale, o unitate medicală din Slobozia, precum și la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual", se arată în comunicatul Poliției Române.

Polițiștii pun în executare patru mandate de aducere.

"Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița.

Din cercetări a reieșit faptul că, în luna noiembrie 2012, reprezentanții unității medicale ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu societățile comerciale implicate, fără respectarea procedurilor legale.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale", se precizează în comunicat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5364 secunde