INCENDIU DEVASTATOR în Constanța: trei case au fost mistuite de flăcări!

890
INCENDIU DEVASTATOR în Constanța: trei case au fost mistuite de flăcări! - xincendiusoarelui-1658992637.jpg
Un apel la numărul unic de urgență 112 dădea alarma, în noaptea de miercuri spre joi, 27 spre 28 iulie, pe strada Soarelui din municipiul Constanța: un incendiu izbucnit după miezul nopții cuprinsese o locuință.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, respectiv trei autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Port Constanța, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autoscară de la Detașamentul de Pompieri Dan Fripis și o autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Palas.

Desfășurarea impresionantă de forțe în roșu a fost necesară, întrucât flăcările s-au extins cu repeziciune și la casele învecinate.

Trei persoane au avut nevoie de asistență medicală la fața locului, fiind intoxicate cu fum, iar doar una dintre acestea a necesitat să fie transportată la spital. Din primele informații, flăcările au distrus aproximativ 70% din trei case, care aveau în total o suprafață de aproximativ 205 mp.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore, iar din primele cercetări se pare că a izbucnit de la un scurt circuit la un aparat de aer condiționat lăsat sub tensiune. 

Pagina a fost generata in 0.3081 secunde