INCENDIU DEVASTATOR în Constanța: trei case au fost mistuite de flăcări!

913
INCENDIU DEVASTATOR în Constanța: trei case au fost mistuite de flăcări! - xincendiusoarelui-1658992637.jpg

Articole de la același autor

Un apel la numărul unic de urgență 112 dădea alarma, în noaptea de miercuri spre joi, 27 spre 28 iulie, pe strada Soarelui din municipiul Constanța: un incendiu izbucnit după miezul nopții cuprinsese o locuință.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, respectiv trei autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Port Constanța, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autoscară de la Detașamentul de Pompieri Dan Fripis și o autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Palas.

Desfășurarea impresionantă de forțe în roșu a fost necesară, întrucât flăcările s-au extins cu repeziciune și la casele învecinate.

Trei persoane au avut nevoie de asistență medicală la fața locului, fiind intoxicate cu fum, iar doar una dintre acestea a necesitat să fie transportată la spital. Din primele informații, flăcările au distrus aproximativ 70% din trei case, care aveau în total o suprafață de aproximativ 205 mp.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore, iar din primele cercetări se pare că a izbucnit de la un scurt circuit la un aparat de aer condiționat lăsat sub tensiune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5271 secunde