Incendiu în portul militar Constanța. DM 24 "Remus Lepri", evacuat

308
Incendiu în portul militar Constanța. DM 24

Articole de la același autor

În noaptea de luni spre marți, la bordul dragorului maritim 24 "Sublocotenent Remus Lepri" a izbucnit un incendiu, patru echipaje de pompieri ISU Dobrogea intervenind pentru stingerea flăcărilor. Potrivit reprezentanților Statului Major al Comandamentului Flotei Maritime, incendiul s-a manifestat în compartimentul mașini al navei.

"Grupele de vitalitate ale navei, ale portului militar Constanța au acționat în conformitate cu procedurile de operare în vigoare. S-a apelat pentru sprijin și pentru rapiditate, prin 112, la ISU Dobrogea, care a venit cu promptitudine și ne-a ajutat. Evaluăm situația și urmările pentru a vedea exact care sunt pașii următori. Nu sunt victime, nici oameni răniți sau intoxicați cu fum", a declarat comandorul Mihai Panait, șeful Statului Major al Comandamentului Flotei Maritime.

În continuare, se fac cercetări pentru a fi stabilită cauza incendiului. La bordul navei se aflau militarii care efectuau serviciul de permanență, 24 de ore. Muniția și armamentul din zona respectivă au fost evacuate de urgență pe dana militară. 24 de militari se aflau în această unitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.067 secunde