Incendiu la Ferma Dacilor/Prefect: Cele trei persoane încă date dispărute sunt doi copii şi un tânăr

201
Incendiu la Ferma Dacilor/Prefect: Cele trei persoane încă date dispărute sunt doi copii şi un tânăr - fermadacilor8-1-1703599135.jpeg

Articole de la același autor

Cele trei persoane încă date dispărute în urma incendiului de la Ferma Dacilor din satul Tohani sunt doi copii şi un adult tânăr, a declarat, marţi, prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, citat de Agerpres. 


Oficialul a adăugat că "şansele sunt minime" ca cele trei persoane date dispărute să fie în viaţă.


"Este deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Se fac şi cercetări în paralel. Momentan, incendiul a fost lichidat, însă toţi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă încearcă găsirea celor trei persoane date dispărute", a declarat Nanu, conform Agerpres. 


El a spus că incendiul a afectat o singură clădire, un spaţiu cu restaurant la parter, care avea câteva spaţii de cazare la parter şi aproximativ cinci camere la mansardă. Incendiul ar fi pornit dintr-un loc de cazare de la mansardă.


La momentul incendiului, în clădire avea loc o petrecere privată, la care participau 26 de persoane. Nanu a afirmat că una dintre persoanele care au murit ar fi un bărbat, angajat al complexului turistic, care a încercat să îşi salveze copiii. Soţia acestuia şi unul dintre copii au fost transportaţi la spital, a adăugat el.



Foto: ISU PRAHOVA/AGERPRES

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.386 secunde