INCENDIU la o casă de SCHIMB VALUTAR. SEIFUL cu BANI SALVAT!

91
Un puternic incendiu a izbucnit, marți dimineață, 22 august, la o casă de schimb valutar din municipiul Tulcea. Intervenția a fost una dificilă, iar pompierii au acționat cu promptitudine și pentru că unitatea se află la parterul unui bloc cu locuințe, iar flăcările amenințau să se extindă și la domiciliile oamenilor.
 

„Pompieri au intervenit în această dimineață cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu produs în interiorul unei case de schimb valutar din municipiul Tulcea. Ajunși la fața locului, incendiul se manifesta la etajul superior al unității valutare cu degajare mare de fum. S-a intervenit cu operativitate iar în scurt timp incendiul a fost localizat și lichidat, folosindu-se și dispozitive speciale pentru degajarea fumului”, au transmis pompierii din Tulcea.


În urma intervenției, pompierii au reușit să salveze seiful, care era închis și nu a fost afectat de flăcări. În interiorul acestuia se aflau, potrivit unor surse, aproximativ 41.000 de lei, 1.200 de euro, 1.000 de dolari și 2.000 de lire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5847 secunde