Incendiu la Primăria din Castelu

428
1
Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineață, la sediul Primăriei din localitatea Castelu.


Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 8,50, iar la fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială cu apă și spumă, aparținând Detașamentului de Pompieri Medgidia. Intervenția s-a încheiat la ora 9,50, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea" al județului Constanța, Paula Anghel. În incendiu au ars mobilierul, aparatura electrică și electronică dintr-un birou ce aparține departamentului de contabilitate din cadrul Primăriei Castelu. Cauza izbucnirii flăcărilor a fost, din câte spun reprezentanții ISU Dobrogea, efectul termic al căldurii, respectiv suprasolicitarea unei prize din biroul în care a avut loc incendiul. S-a produs un scurtcircuit, iar flăcările au cuprins, ulterior, aparatura, dar și anumite documente ce se aflau în camera cu pricina. 
Din câte se pare, unul dintre contabili se afla la acea oră la muncă, pentru a realiza niște situații solicitate în urma unui control realizat, în aceste zile, de Curtea de Conturi. 
Gurile rele spun că incendiul ar avea legătură cu acest control, dar, pe de altă parte, reprezentanții primăriei susțin că pagubele sunt minore și că nu ar fi ars documente importante aflate în contabilitatea instituției și care ar putea afecta, în vreun fel, controlul efectuat de reprezentanții reprezentanții statului. 


Comentează știrea

localnic
22 octombrie 2012
atentie

reprezentantii ISU aveti grija la corectitudinea declaratiilor,ptr ca este foarte incurcata situatia

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Fun : Incendiu cu discriminare
Pagina a fost generata in 1.9695 secunde