Incendiu la un depozit de materiale reciclabile. Populația, avertizată prin RO-ALERT

160
Incendiu la un depozit de materiale reciclabile. Populația, avertizată prin RO-ALERT - 62133000-1592983550.jpg

Articole recomandate

Un incendiu puternic, cu degajare mare de fum, a izbucnit miercuri dimineață la un depozit de materiale reciclabile din localitatea Țintești, din județul Buzău.


Astfel, populația a fost avertizată prin sistemul RO-ALERT să evite zona și să își ia măsuri de autoprotecție, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Buzău.


"Este vorba nu numai de un depozit de baterii uzate, ci și de aparate de uz casnic ce urmau a fi dezmembrate. Se află pe o platformă betonată în jur de 700 de metri pătrați. (...) Incendiul se manifestă cu violență și degajare mare de fum. În momentul de față chiar s-a emis un mesaj RO-ALERT pentru cetățenii din municipiul Buzău și zona alăturată depozitului, prin care îi sfătuim să evite zona în care se manifestă incendiul și, de asemenea, să își ia măsuri de autoprotecție", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.


Acesta a mai menționat că angajații care se aflau la serviciu s-au autoevacuat și nu există victime.


"Intervenim la fața locului cu cinci echipaje de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Angajații care erau în timpul programului de lucru s-au autoevacuat și nu avem persoane rănite la momentul de față", a mai spus Vasile Prahoveanu.


Cauzele incendiului urmează să fie stabilite după lichidarea acestuia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.51 secunde