Incendiu violent la fabrica de apă Borsec. A fost trimis RO-ALERT

515
Incendiu violent la fabrica de apă Borsec. A fost trimis RO-ALERT - incendiu-borsec-1717946093.jpg

Articole de la același autor

Un incendiu violent a izbucnit, duminică, 9 iunie 2024, la fabrica de îmbuteliere apă minerală Borsec. Autoritățile au transmis mesaje prin sistemul RO-ALERT pentru avertizarea populației, fiind degajări mari de fum.


„Incendiu produs la o hală de pe amplasamentul Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group Borsec. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, pe aproximativ 200 mp pe o latură a halei, în zona incendiată fiind amplasate birourile administrative, cu posibilități de propagare la restul construcției (zona de producție). Suprafața totală a halei este de aproximativ 1.000 mp. Până la acest moment nu au fost identificate victime”, a transmis ISU Harghita.


Locuitorii, avertizați prin mesaje RO-ALERT


„A fost transmis mesaj prin sistemul RO-ALERT pentru avertizarea populației, degajări mari de fum”, au mai transmis pompierii.


Echipele ISU acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului cu echipaje de pompieri din cadrul subunităților de intervenție Gheorgheni, Toplița, Corbu, Odorheiu Secuiesc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.306 secunde