O femeie care figura ca decedată a votat. Poliția a deschis o anchetă

226
O femeie care figura ca decedată a votat. Poliția a deschis o anchetă - femeie-decedata-a-votat-1717944513.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 68 de ani, din Brăila, care figura în baza de date ca fiind decedată, a votat la o secţie din oraş. Ea s-a ales cu dosar penal.


Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie de 68 de ani ar fi votat folosind un act de identitate al cărui CNP era atribuit unei persoane decedate, la o secţie de votare din oraşul Însurăţei.


„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana care a votat este titularul actului de identitate, iar în baza de date aceasta figurează ca fiind decedată. De asemenea, actul de identitate folosit figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare. În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot”, se arată într-un comunicat al Centrului judeţean de comunicare Brăila.


De asemenea, poliţiştii din oraşul Ianca, judeţul Brăila, au amendat un tânăr de 25 de ani cu suma de 600 de lei pentru că şi-ar fi fotografiat buletinul de vot, iar un candidat de 68 de ani din comuna Vişani s-a ales cu avertisment după ce ar fi intrat în cabina de vot alături de alegători.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3834 secunde