Câţi bolnavi votează azi în spital. La ce spitale din Constanţa a fost solicitată urna mobilă

258
Câţi bolnavi votează azi în spital. La ce spitale din Constanţa a fost solicitată urna mobilă - vot-spital-1717929527.jpeg

Articole de la același autor

Având în vedere faptul că pacienţii internaţi în spitale nu se pot deplasa la secţiile de vot de care aparţin în vederea exercitării dreptului la vot, unităţile sanitare de pe raza judeţului Constanţa au solicitat urne mobile pentru alegerile de duminică, 9 iunie. În acest sens, managerii unităţilor sanitare au desemnat persoane responsabile care să însoţească echipele cu urnele mobile pe toate secţiile spitalelor.

De asemenea, la nivelul fiecărei secţii a fost nominalizat un asistent medical care va prelua echipa cu urna mobilă si o va conduce la fiecare pacient care s-a înscris pe lista specială a persoanelor cu drept de vot. Până acum, pe lista specială de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă s-au înscris în jur de 200 de pacienți internați în secțiile spitalului, inclusiv cele exterioare. La Spitalul Clinic de Boli Infecţioase doar 30 de bolnavi şi-au exprimat intenţia de a vota, la Spitalul Municipal Medgidia- 150 persoane, iar la Spitalul Municipal Mangalia au fost depuse 40 de solicitări pentru urna mobilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4374 secunde