USR Constanţa: "Fiecare vot contează!"

357
USR Constanţa:
Candidatul ADU la Primăria Constanţa, Stelian Ion, a transmis un mesaj către toţi cei care merg la vot să îşi exprime părerea.


"Fiecare vot contează! Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a confirmat OFICIAL neregulile pe care le-am semnalat în unele secții de votare din Constanța și primarul Chițac a fost din nou amendat. Neregului ce au fost publicate și transmise în toată presa locală și națională.

Cu toate acestea, negând evidența, PNL Constanța face scut în jurul lui Chițac și, într-o situație fără precendent, îi amenință pe toți cei care sesizează că sunt nereguli cu plângeri în instanță pentru „acțiuni de dezinformare”.

Jurnaliști, cetățeni și oricine îndrăznește să dea un semnal de alarmă este amenințat de PNL. Este incredibil până unde s-a ajuns și cât de mare este disperarea lor. Ceea ce noi, USR, am sesizat s-a confirmat. Amenzile primite de primarul Vergil Chițac, care a încălcat Legea și nu a asigurat în toate secțiile câte 5 urne distincte de vot, arată că nu sunt dezinformări sau manipulări, așa cum susține PNL, ci realitatea. Fiți vigilenți, sesizați nereguli dacă sunt și veniți masiv la urne! Cu cât venim mai mulți, cu atât nu vor putea să deturneze rezultatul votului", a transmis Stelian Ion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde