Ludovic Orban: “Stelian Ion este soluţia pentru Constanţa”

4746
Ludovic Orban: “Stelian Ion este soluţia pentru Constanţa” - x-ludovic-orban-1712332656.jpg
Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Constanţa, că Alianţa Dreapta Unită (ADU) - Forţa Dreptei, USR şi PMP - reprezintă alternativa "democratică, profesionistă şi onestă" la "mizeria" care se află în prezent în fruntea statului român.

„Sunt prezent astăzi în județul Constanța pentru a fi alături de colegii mei de la Forța Dreptei în cadrul Conferinței Județene. Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Sunt convins că Stelian Ion care este candidatul Alianței Dreapta Unită va fi susținut de orice constănțean de dreapta”, a spus Ludovic Orban.

Conform acestuia, în jurul nucleului ADU se pot aduna toţi nemulţumiţii de felul în care fac politică şi conduc ţara PSD şi PNL.

El a subliniat că soluţia pentru Primăria Constanţa este candidatul ADU, Stelian Ion.

"Soluţia pentru Constanţa este evident Stelian Ion, candidatul Alianţei Dreapta Unită, pe care personal îl susţin şi am încrederea că va face ceea ce promite", a spus liderul Forţa Dreptei.

Stelian Ion a declarat, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, că Alianţa Dreapta Unită este singura formaţiune politică cu viziune de dreapta care contează.

"În afară de aceste trei partide care formăm Alianţa Dreapta Unită, nu mai există un partid care are viziune de dreapta, un partid sau o forţă politică care să conteze. Partidul Naţional Liberal, din păcate, s-a lipit de PSD într-o strânsoare de şarpe, din care nu mai scapă, e sufocat de interesele de tot felul, în general interese băneşti care dictează politica. Nu mai sprijină antreprenorii, nu mai sprijină oamenii de afaceri, nu mai sprijină mediul privat din care îşi duce ţara asta mai departe proiectele, pentru că fără acest mediu privat nu poţi forma un buget, fără veniturile venite din mediul privat nu poţi duce ţara înainte", a spus Stelian Ion.

Reamintim că preşedintele USR Constanţa, deputatul Stelian Ion, a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa şi liderul judeţean al PMP, Claudiu Palaz, candidatul ADU la Consiliul Judeţean Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4067 secunde