Demisii în Forţa Dreptei. Iată care este situația la Constanța

1096
Demisii în Forţa Dreptei. Iată care este situația la Constanța - x-orban-1711464243.jpg
Abia trecută de testul validării în justiție, în perspectiva participării în alegeri, Alianța Dreapta Unită se confruntă cu o serie de scandaluri.

Această construcție a fost agregată prin alăturarea formațiunilor neparlamentare Forța Dreptei și PMP la USR.

Însă nu toți politicienii celor trei formațiuni au agreat acest plan.

Astfel, după cazul de la Sibiu, în care șeful filialei locale Forța Dreptei a plecat din partid cu câteva sute de membri, un fenomen similar s-a înregistrat în Sălaj.

„Prin prezenta, Pop Sorin, în calitate de președinte, și Pușcaș Florin Mihai, în calitate de secretar general, anunțăm demisia noastră din partidul Forța Dreptei, Organizația Sălaj. Decizia noastră vine după o serie de deliberări și dezbateri pe tema direcției actuale a partidului și pe tema Alianței Dreapta unită”, este mesajul conducerii demisionare de la Sălaj.

Săptămâna trecută, organizația Forța Dreptei (FD) Sibiu și-a pierdut conducerea din același motiv: negocierile de la centru cu cei de la USR și PMP.

Atunci, președintele FD Sibiu a anunțat că pleacă din partid și din alianță împreună cu peste 300 de membri.

„Direcția actuală a partidului si Alianța Dreapta Unită nu mai corespund cu viziunea și valorile noastre”, au transmis demisionarii de la Sibiu.

În USR, singurul partid parlamentar din Alianța Dreapta Unită, scandalul intern continuă în jurul listei pentru europarlamentare, a cărei alcătuire discreționară a fost contestată inclusiv printr-o petiție a membrilor nemulțumiți.

Contactat de redactorul Cuget Liber, liderul Forţa Dreptei din Constanţa, Bogdan Bola, a comentat pe marginea acestui subiect.

„La Constanţa vom continua în formula Alianţa Dreapta Unită”. Există câteva localităţi unde vom avea candidaţi proprii la primărie, însă la acest moment nu se ştie exact numărul lor. Am auzit de cei de prin ţară care şi-au dat demisiile, dar mie mi se pare că ei exagerează. Cine nu înțelege că această alianţă este cel mai bun lucru pentru a lupta împotriva PSD şi PNL, nu are ce să caute lângă noi. Până acum nu avem nicio demisie la Constanţa, dar nu m-ar mira ca pe viitor să existe pentru că unii au concepţii diferite”, a declarat Bogdan Bola.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3843 secunde