Staff-ul Forţa Dreptei s-a reunit la Şcoala Politică a Tineretului, desfăşurată la Mamaia

274
Staff-ul Forţa Dreptei s-a reunit la Şcoala Politică a Tineretului, desfăşurată la Mamaia - fond-forta-dreptei-constanta-1696150776.jpg

Articole de la același autor

A fost un week-end plin pentru formaţiunea Forţa Dreptei. La Constanţa, vineri, 29 septembrie, şi sâmbătă, 30 septembrie, a avut loc evenimentul „Şcoala Politică a Tineretului Forţa Dreptei”, acţiune care s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia.

La eveniment au participat, printre alţii, preşedintele Forţa Dreptei România, Ludovic Orban, vicepreşedintele Forţa Dreptei România, Violeta Alexandru, preşedintele Forţa Dreptei Constanţa, Bogdan Bola, dar şi mulţi tineri care sunt înscrişi în partid.

Ludovic Orban le-a dat multe sfaturi tinerilor cu care s-a întreţinut pe parcursul celor două zile, însă a vorbit şi despre actuala guvernare din România care, în opinia sa, este dezastruoasă.

„Scopul oricărei guvernări trebuie să fie atenția pentru oportunitățile oamenilor. Trebuie să avem forță de muncă și competitivitate. De doi ani de zile avem o guvernare care este ca un cancer pentru România. Cele mai nocive fenomene economice au avut loc în timpul guvernării PSD și PNL. De când s-a instalat la putere această coaliție toxică, puterea de cumpărare a veniturilor românilor a scăzut. Performanța actualei guvernări este catastrofală. Investițiile au scăzut cu 18%. A crescut cu 30% numărul firmelor care intră în insolvență. Sectorul de construcții în România este în regres. Românii sunt mai săraci și perspectivele sunt foarte proaste. Avem peste 60 de localități în care li s-a interzis cetățenilor dreptul de vot de către un guvern care a călcat în picioare Constituția. Ultima prostie făcută de actuala guvernare este angajarea răspunderii pe creșterea fiscalității. Gaura bugetară de 20 de miliarde a fost produsă de ministrul Finanțelor în data de 5 aprilie. Guvernul nu a luat nici o măsură. Soluțiile pe care le găsesc ei sunt greșite. Actuala guvernare nu se pricepe la economie. Nu este prima creștere de fiscalitate care e decisă de actuala guvernare. Ei vin cu niște măsuri aplicate în premieră, care reprezintă niște cârpeli. Soluțiile implicite pe care le are guvernul sunt cheltuielile nesăbuite și o îmbunătățire a colectării. În România există o evaziune fiscală provocată de către cei care guvernează România. În loc să reducă drastic cheltuielile, în loc să promovăm digitalizarea, actuala guvernare a crescut noi taxe și impozite. Forța Dreptei, alături de USR, a luat o decizie, și anume aceea de a declanșa controlul de constituționalitate. O mare parte dintre argumentele pe care le folosim se regăsesc în documentul oficial de la Ministerul Justiției. Ministrul Justiției nu a ținut cont de așa ceva. Actuala Curte Constituțională este produsul politic al unor partide din actuala guvernare”, a declarat Ludovic Orban.

Bogdan Bola, încredere maximă în tineri

Bogdan Bola s-a arătat de multe ori un susţinător al tinerilor şi de aceea este alături de ei la fiecare acţiune pe care organizaţia de tineret a formațiunii Forţa Dreptei le desfăşoară.

„Viitorul Constanței îl reprezintă tinerii și așa ar fi trebuit să fie și până acum. Din păcate, suntem orașul din care pleacă cei mai mulți tineri care termină o facultate. Lucrul acesta noi vrem să-l oprim. De aceea, echipa noastră se bazează pe tinerii din acest oraș, pe comunitatea care există în acest oraș. În continuare ne vom baza pe tinerii noștri și pe bătrâni, evident, dar tinerii vor reprezenta motorul care să aducă schimbarea de care avem nevoie în orașul acesta”, a specificat Bogdan Bola.

De aceeaşi părere este şi Violeta Alexandru. „Este o școală politică prin care dăm un semnal că vrem să investim în tinerii noștri, că le înțelegem importanța în viața unui partid, sunt practic sursa care ne ține cel mai bine conectați la tinerii din România, o generație pe care nu o putem reprezenta decât dacă în interiorul nostru avem cât mai mulți reprezentanți care vorbesc pe limba lor, care le exprimă cel mai bine problemele, pentru că sunt autentici. Investim în acești tineri prin organizarea acestei școli la care o serie de lectori îi ajută să aprofundeze cunoștințele în ceea ce privește viața în administrația publică. Investim în ei, în ceea ce privește cultura organizațională, imprimându-le această apetență pentru munca în echipă, pentru respectarea dialogului, elemente de bază prin care să te poți forma ca un om politic echilibrat, care știe să își respecte și colegii, și alegătorii”, a concluzionat Violeta Alexandru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0365 secunde