Tinerii constănţeni din Forţa Dreptei, acţiune împotriva reclamelor la jocurile de noroc

380
Tinerii constănţeni din Forţa Dreptei, acţiune împotriva reclamelor la jocurile de noroc - bola-jocuri-noroc-1683806493.jpg

Articole de la același autor

Partidul Forţa Dreptei, filiala Constanţa, duce o campanie intensă împotriva reclamelor la jocurile de noroc.

Cu această ocazie, tineretul Forţa Dreptei din Constanţa a ieşit pe străzile oraşului pentru a obţine sprijinul cetăţenilor în demersul lor.

Anunţul a fost făcut de deputatul Forţa Dreptei din Constanţa, Bogdan Bola, pe pagina sa personală de Facebook.

„Echipa noastră de tineret a ieșit pe străzile din Constanța cu un scop precis: să obținem sprijinul cetățenilor pentru inițiativa ce interzice în totalitate reclamele la jocuri de noroc. Avem o viziune clară despre impactul negativ pe care reclamele la jocurile de noroc îl au asupra comunității noastre. De aceea, am decis să acționăm și să luăm măsuri concrete pentru a opri această practică nocivă. Până acum, inițiativa noastră, pe care am depus-o alături de colegii parlamentari de la Forța Dreptei, a primit avize favorabile de la Consiliul Legislativ și Consiliul Economic și Social. Acest lucru ne dă speranța că vom reuși să schimbăm legislația în acest sens și să protejăm mai bine cetățenii noștri”, a transmis deputatul Bogdan Bola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6363 secunde