Tinerii constănţeni din Forţa Dreptei au participat la un training cu Alexandru Manda

166
Tinerii constănţeni din Forţa Dreptei au participat la un training cu Alexandru Manda - fortadrepteitineri-1670434181.jpg

Articole de la același autor

Tinerii din Forța Dreptei învață de la cei mai buni. Tocmai de aceea, organizația de la malul mării l-a avut ca invitat pe Alexandru Manda, constănțeanul desemnat drept Tânărul European al anului 2021 și membru în Consiliul Consultativ pentru Tineret al Consiliului Europei.


El le-a vorbit tinerilor din Forţa Dreptei despre rolul statului, rolul partidelor politice și administrației publice în viața societății, dar și despre modul în care se poate ajunge de la o idee la o reglementare care să schimbe în bine viața comunității. Întâlnirea cu acesta a fost despre implicare, despre idei și soluții, despre modul în care tinerii pot să fie activi în societate, să schimbe ceva în viața orașului, județului sau țării.


„M-am bucurat să vin la Constanța pentru un training de politici publice și o sesiune de co-creare cu tinerii din Forța Dreptei. Am ținut zeci de traininguri până acum cu elevi, studenți, tineri sau grupuri de implicare civică, dar este prima oară când un partid mă invită să susțin o sesiune de formare. E un gest de maturitate pentru o formațiune politică.

Rolul unei organizații de tineret a unui partid trebuie să fie crearea de politici publice pentru tineri - ca liant între aceștia și mediul politic, nu organizatul de petreceri, evenimente caritabile și lipitul de afișe, cum de multe ori vedem, din păcate. Îmi doresc ca acest model să fie preluat, generalizat și de alte partide”, spune Alexandru Manda.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4717 secunde