Deputatul constănţean Bogdan Bola ia atitudine în cazul programului "Casa Verde Fotovoltaice"

443
Deputatul constănţean Bogdan Bola ia atitudine în cazul programului

Articole de la același autor

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” a fost lansat în anul 2021, însă până în prezent nu s-a întâmplat nimic concret. Motivul principal este că site-ul oficial al programului a picat, iar de atunci nimeni nu a luat atitudine.

Acest lucru este confirmat de către deputatul constănţean din Forţa Dreptei, Bogdan Bola, cel care a anunţat că săptămâna viitoare va avea o întâlnire cu preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu.

„Am solicitat președintelui Comisiei de Mediu a Camerei Deputaților, din care fac și eu parte, să cheme de urgență, la proxima ședință a Comisiei, pe președintele Administrației Fondului pentru Mediu, în temeiul art. 111 din Constituția României și al art. 40 din Regulamentul Camerei Deputaților. Consider că acesta trebuie să dea explicații clare și la subiect privind implementarea programului «Casa Verde Fotovoltaice». În timp ce Guvernul amenință cu o aberantă taxă pe soare, taxarea oamenilor pentru energia produsă de fotovoltaicele proprii și consumată tot de ei, acest program «Casa Verde» stagnează. El a fost lansat cu surle și trâmbițe exact acum un an (decembrie 2021) și s-a făcut remarcat prin faptul că le-a picat instant site-ul unde se înscria lumea! Cel mai probabil, săptămâna viitoare va avea loc această ședință și îi voi putea pune, în mod direct, întrebări președintelui A.F.M. cu privire la prioritățile statului român privind încurajarea folosirii surselor alternative de energie în România”, a explicat Bogdan Bola.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4078 secunde