Forţa Dreptei îşi va anunţa majoritatea candidaţilor pentru alegerile locale până la finalul anului

242
Forţa Dreptei îşi va anunţa majoritatea candidaţilor pentru alegerile locale până la finalul anului - forta-drepteii-1688288942.jpg

Articole de la același autor

Partidul Forţa Dreptei îşi va anunţa, până la finalul anului, majoritatea candidaţilor pentru alegerile locale care vor avea loc în 2024, a anunţat liderul formaţiunii, Ludovic Orban.

„Imediat după septembrie intrăm în logică de campanie electorală. Noi ne-am fixat ca obiectiv până la sfârşitul anului să ne desemnăm potenţialii candidaţi la primari, candidaţii pentru preşedinţia consiliului judeţean, candidaţii pentru primăriile municipiului reşedinţă de judeţ şi candidaţii pentru cel puţin, două-trei dintre localităţile României. Deci, probabil până la sfârşitul anului, cea mai mare parte a candidaţilor trebuie hotărâţi de fiecare filială judeţeană”, a declarat preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Sibiu.

Filiala sibiană a partidului Forţa Dreptei şi-a propus să obţină la alegerile locale din 2024 un scor de minim 10% din voturi şi speră la câştigarea postului de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar al municipiului Sibiu.

Preşedintele filialei judeţene a Forţa Dreptei, deputatul Constantin Şovăială, a afirmat sâmbătă că, la Sibiu, partidul are şanse să obţină postul de primar şi cel de preşedinte al Consiliului Judeţean şi mizează pe un scor de minim 10% în 2024.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5019 secunde