Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea GI Industrial Holding de către Baxi, RCapital şi Kynvest

178
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea GI Industrial Holding de către Baxi, RCapital şi Kynvest - 1-1696150700.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Baxi SpA, RCapital SRL şi Kynvest SRL preiau GI Industrial Holding SPA şi filialele sale: GI Middle East FZE-DMCC, GI Industrial Asia Holding SDN, BHD şi GIMEX Zrt.

Baxi SpA, Italia, parte din Grupul BDR Thermea, este specializată în producerea şi comercializarea sistemelor de încălzire şi răcire destinate, în principal, pentru uz rezidenţial şi comercial. În România, distribuţia produselor Grupului BDR Thermea se realizează prin distribuitorul naţional BDR Thermea România SRL.

GI Industrial Holding SPA., din Italia, produce echipamente de ventilaţie şi frigorifice.

RCapital şi Kynvest, din Italia, se implică în activităţile administrative ale grupului GI Industrial Holding SPA, din care fac parte.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Consiliul Concurenţei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde