LIVE TEXT. Ludovic Orban, la Constanța: "Românii sunt mai săraci! Perspectivele sunt foarte proaste"

714
UPDATEVioleta Alexandru, vicepreședinte Forța Dreptei: Este o școală politică prin care dăm un semnal că vrem să investim în tinerii noștri, că le înțelegem importanța în viața unui partid, sunt practic sursa care ne ține cel mai bine conectați la tinerii din România, o generație pe care nu o putem reprezenta decât dacă în interiorul nostru avem cât mai mulți reprezentanți care vorbesc pe limba lor, care le exprimă cel mai bine problemele, pentru că sunt autentici. Investim în acești tineri prin organizarea acestei școli la care o serie de lectori îi ajută să aprofundeze cunoștințele în ceea ce privește viața în administrația publică. Investim în ei, în ceea ce privește cultura organizațională, imprimându-le această apetență pentru munca în echipă, pentru respectarea dialogului, elemente de bază prin care să te poți forma ca un om politic echilibrat, care știe să își respecte și colegii și alegătorii.


Bogdan Bola, deputat Forța Dreptei Constanța: Viitorul Constanței îl reprezintă tinerii și așa ar fi trebuit să fie și până acum. Din păcate, suntem orașul din care pleacă cei mai mulți tineri care termină o facultate. Lucrul acesta noi vrem să-l oprim. De aceea, echipa noastră se bazează pe tinerii din acest oraș, pe comunitatea care există în acest oraș (...) În continuare ne vom baza pe tinerii noștri, și pe bătrâni evident, dar tinerii vor reprezenta motorul care să aducă schimbarea de care avem nevoie în orașul acesta. 
UPDATE. Ludovic Orban: "Scopul oricărei guvernări trebuie sa fie atenția pentru oportunitățile oamenilor. Trebuie să avem forță de muncă și competitivitate. De doi ani de zile avem o guvernare care este ca un cancer pentru România. Cele mai nocive fenomene economice au avut loc în timpul guvernării PSD și PNL. De când s-a instalat la putere această coaliție toxică puterea de cumpărare a veniturilor românilor a scăzut. Comportamentul economiei este extrem de îngrijorător. Actuala guvernare s-a instalat într-un an la care economia a fosta 6 la sută, în timp ce ei au dus-o la 1 la sută. Performanța actualei guvernări este catastrofală. Investițiile au scăzut cu 18 la sută. A crescut cu 30 la suta numărul firmelor care intră în insolvență. Sectorul de construcții în România este în regres. Românii sunt mai săraci și perspectivele românilor sunt foarte proaste. Avem peste 60 de localități în care li s-a interzis cetățenilor dreptul de vot de către un guvern care a călcat în picioare Constituția. Ultima prostie făcută de actuala guvernare este angajarea răspunderii pe creșterea fiscalității. Gaura bugetară de 20 de miliarde a fost produsă de ministrul finanțelor in data de 5 aprilie. Guvernul nu a luat nici o măsură. Soluțiile sunt greșite, cele pe care le găsesc ei. Actuala guvernare nu se pricepe la economie. Nu este prima creștere de fiscalitate care e decisă de actuala guvernare. Ei vin cu niște măsuri aplicate în premieră care reprezintă niște cârpeli. Soluțiile implicite pe care le are guvernul sunt cheltuielile nesăbuite și o îmbunătățire a colectării. În România există o evaziune fiscală provocată de către cei care guvernează România. În loc să reducă drastic cheltuielile, în loc să promovăm digitalizarea, actuala guvernare a crescut noi taxe și impozite. Forța Dreptei alături de USR a luat o decizie și anume aceea de a declanșa controlul de constituționalitate. O mare parte dintre argumentele pe care le folosim se regăsesc în documentul oficial de la ministerul justiției. Ministrul Justiției nu a ținut cont de așa ceva. Actuala Curte Constituțională este produsul politic al unor partide din actuala guvernare."


xxx


Școala politică a Tineretului Forța Dreptei se desfășoară și azi, la Mamaia, Hotel Victoria.

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, susține, în aceste momente, o conferință de presă alături de președintele filialei Forța Dreptei Constanța, Bogdan Bola, și de președintele organizației de Tineret, Cristian Opriș.

În cele două zile ale Școlii politice, tinerii au avut parte de cursuri și module de lucru dedicate activității politice, comunicării și campaniilor electorale.

Citește și LIVE TEXT/Școala politică a Tineretului Forța Dreptei, ACUM, la ConstanțaComentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3734 secunde